Over ons

Waar staat Sweet Home Trends voor ?
Duurzaamheid & Klant tevredenheid & Originaliteit & Passie

Welkom bij Sweet Home Trends
Na 10 jaar te hebben gewerkt in de techniek was het voor mij tijd om het roer om te gooien en mijzelf de kans te bieden iets te doen met mijn passie voor techniek en mijn creativiteit. Dus heb ik mijn baan opgezegd, mijn appartement verkocht en ben ik gestart met Sweet Home Trends.

In het begin heb ik een website gemaakt (met alles wat daarbij komt kijken) en ben ik druk geweest om een eigen assortiment huisdecoraties te ontwikkelen en zelf te produceren. Op youtube kunt u bijvoorbeeld zien hoe ik een mandala zelf maak.

Inmiddels heb ik een vaste klantenkring opgebouwd voor zowel mijn decoraties uit de webshop als voor de gepersonaliseerde (door mij ontworpen en gemaakte) artikelen. Niets zo leuk als een babydoos met het geboortekaartje op de deksel en een eigen motief op de doos of een eigen ontwerp aan de muur.

Hoewel ik vrijwel altijd alles zelf maak helpt mijn vader in drukke tijde een handje mee.

Klant tevredenheid

Bij mij draait alles om de klant. Ik ben ervan overtuigd dat mijn passie voor het maken van mooie en unieke decoraties terug te zien is in elk stuk dat ik maak. Wat ik maak moet niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook uniek, duurzaam en van hoge kwaliteit. Ik besteed daarom ook veel aandacht aan elk detail.

Als je op zoek bent naar decoraties die bij jou (of degene voor wie je het koopt) passen dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een breed scala  aan ontwerpen, van minimalistisch tot uitbundig en alles daartussenin. Elk stuk is uniek, dus je kunt er zeker van zijn dat je iets heel speciaals in huis haalt.

Door bij ons te kopen, ondersteun je niet alleen een klein, lokaal bedrijf, maar ook een gepassioneerde maker voor wie jouw wensen echt belangrijk zijn.

Originaliteit & Passie

Als je een specifiek idee of ontwerp in gedachten hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.  Of je nu een specifieke maat nodig hebt, een bepaald materiaal wilt gebruiken, of iets wilt laten graveren, we kunnen je helpen om iets te maken dat perfect bij jouw stijl en wensen past, zolang dat gemaakt kan worden met laseren of 3D-printen.
Dus ook als je op zoek bent naar iets speciaals voor jouw huis, of als je hulp nodig hebt bij het maken van een uniek cadeau, neem dan contact met ons op. We zijn er trots op om onze klanten te helpen bij het creëren van iets moois en blijvends dat ze nog jarenlang kunnen koesteren.


Hopelijk tot gauw,
Groetjes Robin Ohrtmann

Heeft u een vraag?

Heeft u een verzoek? Wilt u maatwerk? Wilt u meer informatie? Heeft u een idee dat u graag werkelijkheid ziet worden?

Laat uw bericht hieronder achter en wij reageren zo snel mogelijk!


Bezoek op afspraak mogenlijk
Eurenderstraat 22
6467CS Kerkrade

Heeft u een vraag ?

Neem eenvoudig contact met ons op, wij reageren meestal binnen 1 werkdag.