Over Sweet Home Trends

Waarden & Doelen

Waar staat Sweet Home Trends voor ?
Duurzaamheid & Klant tevredenheid & Originaliteit & Passie

DuurzaamheidForest
Een van de doelen is om onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Om dit te bereiken is de werkplaats uitgerust met de nieuwste zonnepanelentechnologie.

Het is voor ons belangrijk om alleen hout van verantwoorde bronnen te gebruiken. Zo wordt elk product dat je in de webshop vindt, gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, dus geoogst uit verantwoordelijk beheerde bossen. Ook maken wij als dat kan gebruik van oud hout. Dit oude hout geven we een tweede leven door het te vermaken tot een nieuw decoratief ornament.


Originaliteit & Passie

Het hele proces van de ruwe houten plank tot de uiteindelijke afwerking vindt plaats in ons eigen atelier in Zuid Limburg. Elk product wordt door ons zelf ontworpen en handgemaakt. Het resultaat is een uniek decoratief item met een natuurlijke uitstraling. Verschillende stijlen maken het mogelijk om voor iedereen het juiste item te vinden. Voorbeelden kunt u vinden op onze inspiratiepagina.

Klant tevredenheid

Mist u iets in ons aanbod? We streven ernaar om ieder van dienst te zijn. Dus als u een creatieve geest hebt en uw eigen ideeën wilt realiseren, neem dan gerust contact met ons op. Misschien kunnen we samen een ontwerp ontwikkelen.

Wij bieden ook een custom service aan. U kunt uw eigen ontwerpen of producten met eigen ontwerp door ons laten maken. Hieronder vindt u een lijst met custom service die wij u kunnen aanbieden:


Diensten die wij graag leveren aan u!


- Foto graveren in houten voorwerpen of in glas 
- Eigen ontwerp laten maken, van lampen tot welkomst borden, U bent de baas!
- Custom op maat gemaakte panelen, met elk gewenst patroon
- Uw eigen city map met uw gewenste locatie!
- Persoonlijke teksten, fotolijsten, trouwkaarten, menu kaarten, en meer
- Elk product dat wij aanbieden kunnen wij aanpassen naar uw wens.

Voorbeelden van onze ontwerpen kunnen worden bekeken op onze sociale mediasite en onze inspiratie pagina. Volg ons op Facebook